KPN

KPN Mooiste Contact Fonds

KPN Mooiste Contact Fonds

Met de social content benadrukken we de impact van KPN Mooiste Contact Fonds en inspireren we Nederlanders om met elkaar eenzaamheid te bestrijden.

Toegepaste diensten
Social Content

Voor KPN Mooiste Contact Fonds creëren we het hele jaar door wekelijkse content die alle onderdelen van de funnel raken. Het creëert awareness, genereert traffic naar de website en activeert de community om aan de slag te gaan.

Social Advertising

De verschillende formats worden het hele jaar door geadverteerd in een always on campagne.

Strategy & Research

Sociaal contact is voor iedereen belangrijk

Sociaal contact is voor ons allemaal belangrijk. Maar niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Daar kunnen allerlei oorzaken voor zijn, bijvoorbeeld ziekte, een handicap of het wegvallen van een partner. Het KPN Mooiste Contact Fonds brengt mensen die zich eenzaam voelen weer in verbinding met de wereld om hen heen.

Samen tegen eenzaamheid

Met de social content van KPN Mooiste Contact Fonds creëren wij een plek waar persoonlijke verhalen worden gedeeld. De impact van het fonds wordt zo benadrukt. De social content informeert en inspireert Nederlanders om sameneenzaamheid te bestrijden.

Een hechte social community

In de hechte community die is ontstaan op de social kanalen zien we mensen die graag iets voor een ander doen. Het idee om een activerende post te ontwikkelen is geboren. Samen doorbreken we eenzaamheid en sociaal isolement. Iedere maand staat er nu een challenge voor hen klaar. Van je buur uitnodigen voor een kopje koffie tot samen de tuin lente klaar maken.

Awareness creëren

Verder creëren we awareness met feiten over eenzaamheid en korte video's over de impact van de evenementen. Zo laten we heel duidelijk zien waarom het zo belangrijk is dat KPN Mooiste Contact Fonds bestaat.

show some love

Mooi hè! Enthousiast geworden?

Get in touch!

Deze projecten vind je ook mooi

Project Comeback

Helden x A Bigger Circle

Project Comeback

Project Comeback is een initiatief van Helden in partnership met A Bigger Circle. Het bestaat uit een on-en offline programma met Nederlandse topsporters zoals Virgil van Dijk, Epke Zonderland en Shanice van de Sanden, waarmee we het welzijn van jongeren een boost geven na een moeilijke periode tijdens de coronacrisis.

Digital Trend Report 2022

Report

Digital Trend Report 2022

Hoe NFT's, de metaverse en creators cruciaal worden voor de merken van morgen.

Enthousiast geworden?