Helden x A Bigger Circle

Project Comeback

Project Comeback

Project Comeback is een initiatief van Helden in partnership met A Bigger Circle. Het bestaat uit een on-en offline programma met Nederlandse topsporters zoals Virgil van Dijk, Epke Zonderland en Shanice van de Sanden, waarmee we het welzijn van jongeren een boost geven na een moeilijke periode tijdens de coronacrisis.

Toegepaste diensten
Social Content

Voor Project Comeback ontwikkelden we de volledige visuele identiteit en produceerden we inspirerende online sessies voor jongeren via YouTube, Instagram Live en Zoom.

Social Advertising

Met een slimme advertising inzet betrokken we op gemeenteniveau de jongerendoelgroep bij de online sessies, en draaide er een wervingscampagne voor de offline bijeenkomsten uit het programma.

Strategy & Research

Alle deelnemers, zowel on- als offline, krijgen een survey onder ogen waarmee we meten of Project Comeback bijdraagt aan de algehele mentale gezondheid.

Mentale boost

Met Project Comeback geven Nederlandse topsporters het welzijn van jongeren een boost. Sporters bewijzen dag in dag uit dat ze sterker kunnen terug komen na tegenslagen hebben vaak een lange weg afgelegd om te komen daar waar ze nu zijn. Dat is vaak een weg met hoge pieken en diepe dalen. Sporters komen als geen ander momenten tegen dat ze het niet meer zien zitten of dat ze somber zijn. Ze kampen met problemen thuis, druk vanuit huis of vrienden en andere tegenslagen. Wat sporters verenigt is toch de wil vinden om door te gaan. En die ijzeren wil zetten we in om somberheid bij jongeren tegen te gaan zodat jongeren weer durven dromen, deze dromen gaan najagen en weer durven te leven.

On- en offline programma

Project Comeback is een programma met on- en offline activiteiten die focussen op inspiratie, tips en mogelijkheden. Met een team van experts op het gebied van jongeren, coaching en training bieden we gratis activiteiten aan voor jongeren tussen de 13-24 jaar. Deze activiteiten zijn gericht op het welzijn van jongeren rondom de thema’s: persoonlijk, werk & opleiding, sociale contacten, lichamelijke en mentale gezondheid. De online sessies worden via YouTube, Instagram (live) en het Project Comeback platform gestreamd en verspreid. De offline sessies vinden door het hele het land plaats.

show some love

Mooi hè! Enthousiast geworden?

Get in touch!

Deze projecten vind je ook mooi

Ik ben ik

Simyo

Ik ben ik

Met de campagne ‘Ik ben ik’ spreekt Simyo zich uit tegen schadelijk hokjesdenken. We laten mensen aan het woord over de hokjes waarin zij door hun geaardheid of genderidentiteit worden geplaatst.

Soda Social Media Monitor 2022

Report

Soda Social Media Monitor 2022

Jaarlijks onderzoek naar het socialmediagedrag van Nederlanders.

Enthousiast geworden?