OneFit

OneFit Member Campaign

OneFit Member Campaign

Om het uitgebreide aanbod van OneFit over te brengen aan de doelgroep, ontwierpen we twaalf collectable cards, elk gericht op een specifieke sport. De collectables vertolkten de hoofdrol in een ledenwervingscampagne, gericht op een proefperiode van 4 workouts.

Toegepaste diensten
Social Content

De collectable cards zijn op een creatieve manier geanimeerd en voorzien van sportieve elementen. Elke sport heeft een herkenbare eigen visuele identiteit.

Social Advertising

Met dynamic content templates maakten we de campagne maximaal relevant per stad en type gebruiker.

Strategy & Research

Door de collectables prominent in te zetten laden we het idee dat je alles een keer kan proberen met OneFit en niet per se simpelweg één of twee keer per week naar de gym gaat.

Gamification

Met een OneFit abonnement kun je zó ontzettend veel sporten proberen, daar zit voor iedereen iets tussen. Juist dat ruime aanbod wilden we goed onder de aandacht brengen. Daarom is gekozen voor een collectable cards benadering waarin we van elke sport de voordelen uitleggen, maar tegelijkertijd laten zien wat er allemaal mogelijk is. We sluiten krachtig af met het mooie aanbod van 4 gratis workouts, waardoor de ontvanger dezelfde dag nog gratis kon sporten.

Dynamic Advertising

Deze design-aanpak leende zich perfect voor dynamic advertising, want vanuit een slim content template konden er geautomatiseerd combinaties gemaakt worden voor verschillende steden en gebruikers. Daarmee was deze campagne een schoolvoorbeeld voor het goed op elkaar afstemmen van content en advertising.

show some love

Mooi hè! Enthousiast geworden?

Get in touch!

Deze projecten vind je ook mooi

Project Comeback

Helden x A Bigger Circle

Project Comeback

Project Comeback is een initiatief van Helden in partnership met A Bigger Circle. Het bestaat uit een on-en offline programma met Nederlandse topsporters zoals Virgil van Dijk, Epke Zonderland en Shanice van de Sanden, waarmee we het welzijn van jongeren een boost geven na een moeilijke periode tijdens de coronacrisis.

Soda Social Media Monitor 2023

Report

Soda Social Media Monitor 2023

Jaarlijks onderzoek naar het socialmediagedrag van Nederlanders.